10.03.2011

У Львові змагалися кращі бармени України!


Вже другий рік поспіль Міжнародний цент барменів Planet Z в партнерстві з відомими брендами та за підтримки Всесвітньої Асоціації Флейрінга (WFA), знайомлять українців з фантастичним напрямком барменського мистецтва – «flairing». Чемпіонат барменів «Planet Z - FLAIR Open 2011», що за 3 місяці пройде у найбільших містах, об’єднує майстрів флейрингу з різних куточків країни.
27 вересня у Львові в нічному клубі Metro club відбувся другий кваліфікаційний тур чемпіонату, який визначив ще одного фіналіста, що вже у листопаді на грандіозному фіналі у Києві побореться за звання Кращого flair-бармена України 2011 року. У вечір львівського відбору, публіка з захопленням спостерігала за кожним рухом учасників, що демонстрували віртуозні flair-програми, використовуючи рі-зноманітні барні атрибути.
За діями барменів стежили і журі конкурсу – представники Міжнародного центру барменів Planet Z. Штрафні бали нараховувалися, в основному, за пролит-тя та падіння пляшок, але найважливішим, все ж таки, залишався смак коктейлю, який повинен містити усі обов’язкові компоненти. Додаткові позитивні бали уча-сники отримували за креативність та загальне враження від програми.
Після підрахунку балів, журі пояснили схему відбору до фіналу та оголосили переможця. «Це національний відбір, – уточнює один із членів журі та засновник «Planet Z» Сергій Кодацький, – тому участь у ньому беруть лише українці. Ми дуже лояльно ставимося до барменів, і надаємо можливість прийняти участь та перевірити свої сили в усіх відбіркових турах змагання. Тому якщо хтось не пройде тут, у Львові, зможе позмагатися в інших містах». Саме таким чином пе-ремогу здобув та став другим фіналістом чемпіонату мешканець Івано-Франківська Володимир Васьків.
«Planet Z - FLAIR Open 2011» продовжується, та найближчим часом пройде у Дніпропетровську, Харкові, Донецьку, Севастополі, Одесі і знову в Києві. Фінал відбудеться в Києві 22-го листопада і з 12-ти фіналістів визначить кращого Flair-бармена Україні.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Disqus for Metro Club Lviv