7.20.2011

Як стати «Міс Мармарис» або рецепт для королев-початківців


Королевами не народжуються, ними – стають. Рецепт, як здобути статус і корону, доволі простий, запевняє львівський клуб «Метро». Достатньо  зареєструватися для участі у конкурсі «Дівчина місяця», втерти носа кільком конкуренткам, стати переможницею, спробувати себе у ролі моделі у професійному фотосеті, здобути популярність серед мільйонів завдяки соцмережі Фейсбук, і ось Ти – зірка! А значить Тобі усміхається удача.

Цьогоріч у травні доля усміхнулася дванадцятьом красуням, які стали учасницями безпрецедентного дійства, що відбувалося на егейському побережжі, – конкурсу «Міс Мармарис». 


Проте удачу за хвіст впіймала лише одна чарівна львів’янка, а саме Марта Фок, яка й стала володаркою цьогорічної корони турецької Ібіци, отримавши у подарунок 1000 доларів США, золоті прикраси та поїздку на двох до Туреччини. Щоправда, без подарунків не залишилися й перша та друга віце-міс львів’янки Оля Глек та Зоряна Кіт, які матимуть змогу приїхати до Туреччини на тривалий відпочинок з коліжанкою чи із коханою людиною.


 До цього часу у Мармарисі щороку проводилися подібні конкурси, але жодного разу вони не привертали стільки уваги турецької спільноти та місцевих ЗМІ. А відбувся цей конкурс завдяки тісній українсько-турецькій співпраці клубу Метро (Львів) та BackStreet Bar (Мармаріс, Туреччина).


Ажіотаж, який закрутився навколо конкурсу, гучні відгуки у пресі та й загалом хвиля всезагального зацікавлення конкурсом сміло дозволяє прогнозувати: «Міс Мармарис» за участі львів’янок у наступному 2012 році – знову захоплюватиме грацією душі та тіла та заштормить турецьке побережжя. А ще цілком ймовірно, що незабаром поборотись за титул найкрасивішого у чоловічому конкурсі краси у Львові спробують смагляві і пристрасні турки…

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Disqus for Metro Club Lviv