6.11.2011

Welcome to Burlesque



Панчохи і блискітки, стрілки і підв’язки, корсети та пір’я, мрія і трохи хорошого настрою – ось найголовніші атрибути, які створювали незабутню атмосферу у Міжнародному Молодіжному Розважальному Комплексі «МЕТРО» у п’ятницю 13-го.

Спекотну нічну атмосферу запалили dance-show “ArtBizz” разом з неперевершеною та екстравагантною Miss Travesty International 2011 Lolita Svarovski.

Започаткував святкову ніч танцювальний номер під назвою “Welcome to Burlesque” (Sher). Публіка завмерла в очікуванні розкішного шоу, і саме це вона й отримала, після чого вже ніхто не стримував своїх емоцій та драйвового настрою.

Згодом на «розігрітих» клаберів очікував номер “Express” (Christina Aguilera).
Кожен із присутній мав змогу бути поміченим та побачити себе у фотозвітах офіційної групи клубу «МЕТРО» у найбільш популярній соціальній мережі світу “Facebook” та інших офіційних медіа ресурсах. Фотографи доклали максимум зусиль для того, щоб кожен міг похвалитись тим, що був присутнім на найяскравішій вечірці у стилі мюзиклу «Бурлеск».

Наступним «діамантом» програми став номер “Bound to you” із ліжком, розташованим посеред сцени, що справило неабияке враження на присутніх.

Узагальнюючи написане вище, вечірка а стилі «Бурлеск» виявилася надзвичайно вдалим, успішним із високим рівнем креативності проектом, який надовго залишиться у пам’яті та серцях усіх присутніх.

Хореограф dance show “ArtBizz” Оксана Бабуняк:

«Ідея створення шоу-програми з’явилася під впливом вражень після перегляду мюзиклу. Ідея казки, музичний супровід + ідея творців, яку їм вдалося донести до глядача. Підготовка подібного проекту часоємна – на 3-4 танцювальних номери іде 2 тижні щоденних тренувань, по 3 години кожне. Думаю, що нам вдалося реалізувати задумане – публіка прийняла шоу «на ура».


Подіями нічного життя ділився з вами ManGo-Lime (Андрій Буренко)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Disqus for Metro Club Lviv