6.10.2011

Доброчинність. Виконання зобов'язань станом на 9 червня 2011 року

Сучасний ритм життя іноді не залишає часу подбати навіть про своїх найближчих. В умовах де розрахунок дня йде на секунди, навіть добра серцем людина, попри щире бажання допомогти, не завжди має можливість вистояти чергу в банку аби зробити грошовий переказ. Не кажучи вже про те, щоб особисто приїхати з подарунками до дітей. В такій ситуації новітні технології стають у пригоді і є чи не найоптимальнішим знаряддям допомоги і економії часу.



Акція стартувала у січні цього року і вже за два тижні охочі допомогти «наклікали» майже п’ять тисяч голосів-гривень. А вже у лютому встановлено перші 3 ліжечка у школі-інтернат с. Лівчиці, Жидачивського району та Львівській спецшколі-інтернат №104 с.м.т. Брюховичі.

Програма доброчинності від «Метро» стрімко набирала обертів. У березні кількість голосів перевалила за 25 тисяч. Клуб «Метро» вийшов на топові позиції у соцмережі Facebook, а 11 учнів Львівської загальноосвітньої спецшколи-інтернат для дітей з вадами розумового розвитку № 104 отримали нові, сучасні і зручні ліжка. Цього тижня у цьому ж інтернаті за кошти зібрані спільними зусиллями укомплектували ще одну кімнату - замінили ще 11 ліжок та тумб.

Facebook-спільнота клубу «Метро» продовжує рости. На сьогоднішній день уже понад 38 тисяч фанів уже натиснули скромне «подобається» і таким чином зробили свій внесок у добру справу. Не будьте байдужими й ви. Долучайтеся! Адже творити добро нічого не коштує.







Фото із наших останніх відвідин спецшколи № 104 у Брюховичах: поки дітки відпочивають у таборах, їм готують нові кімнати та покращують умови їх майбутнього навчання та побуту. У період від 18 березня до 9 червня 2011 року ми назбирали кількість голосів, достатню для одночасної заміни меблів у всій спальній кімнаті 9-Б класу (хлопці), а саме: 11 ліжок та 5 тумбочок. Дякуємо Вам!!!

В очікуванні машини від "Мальтійської служби"...



Нарешті!!!



Вивантажуємо "запчастини" майбутньої спальної кімнати )))









No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Disqus for Metro Club Lviv