5.19.2011

Свій професійний день кельнери святкуватимуть у «Метро»

У суботу, 21 травня, у Львові втретє пройде День кельнера, щорічне свято, організаторами якого є Львівська міська рада спільно з Гільдією рестораторів Львова. Проте, доки Львів святкуватиме, львівські кельнери невпинно працюватимуть. Подекуди навіть старанніше ніж завжди, адже саме цього дня відвідувачі кофейок і ресторанів заповнюватимуть анкети та даруватимуть квіти, таким чином обираючи кращих офіціантів.

Перша хвиля відпочинку для невтомних кельнерів настане вже о 18.00, коли їхні фартухи одягнуть ресторатори, тобто власники та керівники закладів ресторанного господарства. Впродовж трьох годин вони особисто приєднаються до обслуговування клієнтів. Та справжнє свято розпочнеться увечері, коли після важкого робочого дня, ресторатори та кельнери, бармени та офіціанти найкращих кнайп, кафейок і ресторацій Галичини знімуть фартухи і на спеціальне запрошення, найпопулярнішого в Україні за кількістю симпатій у мережі facebook, клубу «Метро» завітають на After-party Дня Кельнера.

Кельнери, професія престижна та відповідальна, адже ці люди творять атмосферу від одного столика до цілого міста. А ще вони працюють тоді, коли інші відпочивають. Тож цього вечора вони розважатимуться, а Міжнародний молодіжний розважальний комплекс «Метро» уже традиційно їх вітатиме. Зазирнути на святкування обіцяє також Гільдія рестораторів Львова. До того ж вечірка стане чудовою нагодою без фартухів і зайвого офіціозу поспілкуватися з власниками улюбленого ресторану чи… потанцювати з улюбленим кельнером!

Цього разу дрес-коду на After-party Дня Кельнера не буде. Зате вітаються квіти, які вже традиційно відвідувачі зможуть подарувати своїм улюбленим кельнерам, котрі своєю чергою навіть у свято все ж працюватимуть для своїх колег...

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Disqus for Metro Club Lviv