1.27.2011

Доброчинність Web 3.0

   У вівторок 11.01.2011 Metro Club Lviv розпочав програму під назвою "Пожертвуй свій голос знедоленій дитині!". Зміст даної ініціативи простий. За кожного небайдужого  хто відмітить (Like / Подобається! / Мне нравится) сторінку Metro Club на facebook.com - Metro Club перерахує Мальтійській службі допомоги (МСД) 1 грн. Залучені кошти підуть на заміну ліжок в інтернатах.

Кожен з нас є небайдужим до багатьох соціальних проблем, нажаль у вирі сучасного та швидкого життя, ми не встигаємо або забуваємо приділити час їх вирішенню. Це не робить нас поганими, чи байдужими, просто сучасне життя потребує сучасних інструментів для доброчинності. Зауваживши цю тенденцію Metro Club Lviv вирішив скористатись сучасними технологіями всесвітньої соціальної мережі Facebook та запропонувати таке знаряддя. Мета даної ініціативи спростити та посприяти вираженню притаманної людині філантропії за допомогою новітніх технологій.Не витрачаючи власні кошта та час, будь хто може допомогти знедоленим дітям.
  Результат вражаючий! На сйогодняшній день (за два тижні дії програми) зібрано 4620 голосів та встановлено 3 ліжечка в двох інтернатах: школа-інтернат с. Лівчиці, Жидачивського району, Львівської області та Львівська спецшкола-інтернат №104 с.м.т. Брюховичі. Програма триває далі та замовляться нові ліжка а про зроблене детальніше в фотографіях:



Підїзд до школи-інтернат с. Лівчиці


Спальний корпус школи-інтернат с. Лівчиці


Нові ліжечка в холі інтернату 














Діти попросили знимку на пямять


Даний інтернат вже тривалий час підтримуєтся Мальтійською службою допомоги. Окрім заміни ліжок в ньому зроблено ремонт самого необхідного та обладнано стоматологічний кабінет. Завдяки поступовій виміні всіх ліжок у цьому інтернаті  (85 раніше + 2 завдяки даній програмі) було вибрано інший інтернат для подальшої допомоги. Наступна Львівська спецшкола-інтернат №104 для дітей з вадами розумового розвитку, що знаходится в смт Брюховичі, вул.Незалежності України, 1 т. 59:

Старе ліжко в спецшколі-інтернат №104




Демонтаж старого ліжка


Основа нового ліжка


Монтаж нового ліжка



Старе ліжко на фоні нового
Примітка:
Вартість наданої допомоги
Одиниця Вартість Кількість Сума
Ліжко 930грн 3 2790грн
Тумбочка 396грн 3 1188грн
Сума 3978грн

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Disqus for Metro Club Lviv