3.05.2014

Спільна Акція Клубу МЕТРО та Авіакомпанії МАУ - отримай у подарунок переліт до міста мрії та безкоштовний вхід у Метро клуб!!!



Умови:

    - Стань другом МАУ ( https://www.facebook.com/FlyUIA ) та МЕТРО ( https://www.facebook.com/metroclub.com.ua у Facebook
    - Зроби КРЕАТИВНЕ фото біля каси МАУ у твоєму місті. В руках повинен бути плакат з надписом по типу - “Дуже сумую за.... , яка живе у ...”- будь-якою мовою – вкажи за ким сумуєш та місто, куди хочеш отримати Авіаквиток*
    - Надішли фото повідомленням на  Facebook сторінку МЕТРО. Напиши про себе: ім'я, вік, місто. Адміністратор викладе твоє фото.
    - Зроби репост фото на свою сторінку.
    - Назбирай найбільшу кількість лайків та стань переможцем.
    - Отримай один* переліт МАУ  до міста**, де живе твоя кохана/твій коханий (син, донька, бабуся, онук, друг...) + 10 безкоштовних входів до клубу МЕТРО для себе та друзів на вечір вручення призу.

Підрахунок лайків – 06/03/14.

*один авіаквиток за тарифом 10 грн.з вильотом з України (Львів, Донецьк, Дніпропетровськ, Харків, Одеса, Сімферополь). Аеропортові збори і такси сплачує пасажир.
**список міст: Київ, Львів, Донецьк, Дніпропетровськ, Харків, Одеса, Сімферополь; Берлін, Франкфурт, Брюссель, Амстердам, Париж, Рим, Москва, Санкт-Петербург,  Женева, Цюріх, Гельсінкі, Лісабон, Мадрид, Прага, Тбілісі, Вільнюс, Лондон, Барселона, Баку, Єреван.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Disqus for Metro Club Lviv