12.08.2013

Містер Метро 2013. Сезон 4: битва титанів

Один із найяскравіших закладів нічних розваг «Метро клуб» невпинно ламає стереотипи та ментальні бар’єри.


Як відомо, конкурси – один із найвдаліших маркетингових ходів. Такі заходи збирають чи не найширше коло аудиторії. Перш за все, це самі конкурсанти. Далі ті, хто приходить їх підтримати, решта — публіка, цікавості якої нема меж, люди, які приходять поспостерігати і помріяти побувати на місці конкурсанта, зрештою, це просто гарний спосіб провести вільний час.

Помріяти... Найчастіше побувати у шкурі конкурсанта спостерігачі можуть хіба помріяти. Адже участь у конкурсі часто обмежується списком критеріїв і вимог до конкурсантів. Особливо, якщо це конкурс «Міс...» чи «Містер...».

Однак правила існують, аби їх ламати. Маючи значний досвід у проведенні та популярного конкурсу «Міс Метро», 17 жовтня «Метро клуб» вкотре запросив до змагання «Містер Метро 2014» сильну половину людства. До речі, цього разу конкурс зібрав рекордну кількість глядачів. У четверговий вечір у залі «Ред Фон» ніде було яблуку впасти. Хтось із відвідувачів прийшов повболівати за «свого», однак більшості було цікаво, які несподіванки приготували конкурсанти, адже конкурс обіцяв бути дуже гарячим і запеклим – таких учасників і такої підготовки до конкурсу іще не було. Та й відбір конкурсантів був надзвичайно жорстким через величезну кількість заявок на участь. Буквально кожен із десяти учасників «Містера Метро 2013» міг похвалитись неординарністю, цікавинками і талантами. Долю переможців, як завжди, вирішували саме гості свята. Основними критеріями «вибору народу» були харизма, прагнення до перемог, ерудиція, почуття гумору, а також танцювальні, співочі, театральні або ж інші здібності, яким і підкорялась любов публіки.

Конкурс традиційно складався із п’яти етапів: представлення, образ, талант, спортивний вихід, відповіді на запитання. Відтак найсуворіший суддя – глядацька публіка – обрала своїх переможців. У номінації «Талант» переміг Жілсімар Франсішку з Анголи, який підкорив серця глядачів композицією у стилі хіп-хоп, «Містер Елегантність» - Ростислав Грищак – зачарував уяву покоління Індіго класично прекрасним вальсом, першість у номінації «Сексі» виборов Олександр Василик в образі співака Іглесіаса, «Містером Позитив» одностайно обрано мега-позитивного, мега-активного, драйвового і супер-ентуазіастичного учасника усіх метро-заходів - Романа Климчука. Титул «Містера Метро 2013», любов та визнання публіки, популярність, а відтак впізнаваність у запеклій боротьбі та високій конкуренції здобув Олександр Солоха. В додатку до популярності отримавши професійну фотосесію, грошовий приз у розмірі 3 тисячі гривень, а також подарунки від партнерів «Метро клубу» - ресторану «Стамбул», бренду «Brocard», мережі магазинів «Vicino» та спорткомплексу «Vasil Gim». До слова, сертифікат від останнього партнера вручав особисто Павло Зінько - володар титулу «Містер Всесвіт» із бодібилдінгу, а також багаторазовий чемпіон Європи та світу.

А вже 5 грудня «Метро клуб» запрошує стати учасником ексклюзивного конкурсу «Міс XXL 2013», учасниці якого мають твердий намір довести, що здатні закохувати у себе, повести за собою публіку і бути прекрасними без банальних 90-60-90. Подейкують, що на відбірковий кастинг подали анкети десятки красунь, щасливих володарок пишних форм. Тож впишіть цю дату у свій календар і вболівайте за свою переможницю! Яскраві враження і пікові емоції гарантовані!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Disqus for Metro Club Lviv