10.01.2013

Happy birthday MetroClub, або влаштувати свято собі і близьким

На рік старший — ні на грам серйозніший! У суботу, 21 вересня, один із найбожевільніших креаторів розваг нічного міста “Метро клуб” відсвяткував свій 13-й день народження.

 Про те, що “Метро клуб” любить своїх фанів і час до часу влаштовує для них спеціальні свята із подарунками та несподіванками, чули і знають не лише львів’яни, а й гості міста, прописка яких вражає географічною різноманітністю. Цьогорічне уродинне святкування не стало винятком: атмосфера піднесення, гори подарунків, гучний концерт — усе згідно кращих традицій святкувань чергової річниці “Метро клубу”...

Почалось усе з подарунків і гостини. Не встигли гості — близько півтисячі відданих фанів - переступити поріг свята, як їх тут же задарували фірмовими Метро-футболками і запросили до традиційного столу-барбекю. А вже кількома годинами пізніше святкова колона гостей-прихильників клубу із настроєм а-ля “happy-birthday-Metroclub” вирушила містом на святковий концерт, що розгорнув сцену на площі Митній.

Одягнуті по-святковому кумедно і весело, молоді люди закликали перехожих долучатися до їх товариства і разом із ними - до святкового дійства. Концерт із флеш-мобами, конкурсами тішив метроклабберів понад дві години і міг тривати ще до ранку, але правила міста і ночі вимагали продовжити свято вже у рідних стінах що по вулиці Зеленій, 14.

 Тут на учасників грандіозного святкування очікував феєрверк і святкове шоу за участю драйвових “ArtBizZ” і танцювального клубу «Едельвейс». До речі, окрім вище згаданих подарунків з нагоди дня народження улюбленого клубу “Метро” розіграли серед пошановувачів чотири планшети.

 І ще. Не розчаровуйтесь, якщо вам не вдалось потрапити на святкування — не все втрачено! Бо подарунки і несподіванки від “Метро клубу” не закінчуються ніколи. Долучайтеся до спільноти метроклабберів, будьте активними, позитивними та відкритими, а “Метро клуб” іще не раз потішить вас новими ідеями, святковими вечірками та подарунками.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Disqus for Metro Club Lviv