6.06.2013

«Липові» ігри Обливаного понеділка

Це історія про конкурс «Метро клубу» та нагороду у 5 тисяч гривень, спробу плагіату та перемогу справедливості...

Усе трапилося якогось святкового ранку, коли креативники «Метро клубу» вигадали «на ура!» черговий конкурс - на найкраще позитивне фото з Обливаного понеділка як відповідь на той фотографічний негатив, що заполонив інтернет під лейбою «жорстокі ігри львівського обливаного понеділка”. Мотивація до перемоги у конкурсі була відчутною – 5 тисяч гривень для володаря першого місця і відповідно 2 тисячі гривень та одна тисяча за друге та третє призові місця.

Сотні мисливців за головним призом розмістили свої фотографії на сторінці конкурсу у соцмережі Фейсбук (згідно з умовами конкурсу). Далі — усе за правилами: згідно із установленим терміном закрили конкурс та обрали переможців. Однак, перед оголошенням імен переможців до організаторів конкурсу надійшло повідомлення, що авторство фотографії, за яку журі вирішило присудити перше місце та грошову винагороду у 5 тисяч гривень, насправді належить цілком іншій людині – Олександрові Швецю. Ми відреагували моментально, в цю ж хвилину було прийняте рішення – віднайти справжнього автора. Відтак, вручити приз Олександрові, незважаючи на те, що сам фотограф, ні сном, ні духом поняття не мав про конкурс від «Метро». І відшукали! Мало того - вмовили прийти до «Метро клубу» (адже, знаєте, не кожен повірить у почуту у слухавці фразу: «Вітаємо, ви виграли 5 тисяч гривень у конкурсі» :)))

Таким чином нам вдалося розбити міф про «жах», який асоціюється у львів’ян із словосполукою «Обливаний понеділок», а водночас показали правильний шлях боротьби із плагіатом та порушенням авторського права. Ну і звісно, усі отримали свою дозу щастя — автори грошову, публіка — емоційно-піднесену від перегляду маси позитивних і веселих світлин. А на завершення лише додамо: залишайтеся з «Метро клубом» і з вами завжди буде справедливість, удача і гарний настрій!



Вітаємо переможців!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Disqus for Metro Club Lviv