1.06.2013

Міс Метро: на кону - корона і авто

У п'ятницю, 4 січня, у львівському Прес-клубі відбулася прес-конференція з нагоди фіналу третього сезону щорічного клубного конкурсу краси та талантів “Міс Метро 2012”, який відбудеться у міжнародному розважальному комплексі “Метро клуб” у ніч з 13 на 14 січня.


Про те, як зародилась ідея конкурсу, що відбуватиметься у ніч Щедрого вечора у клубі, головний приз — гламурне авто, присутнім ЗМІ розповідала засновник конкурсу “Міс Метро” Віолетта Літвінова. Серед останніх, були, зокрема, газети “Високий Замок”, “Експрес”, журнал “РІА”, інтернет-портали “Вголос” та “Варіанти”, інформаційні агенції “ZiK” та „Zaxid.net”, радіо-блог “4 крапки”, голландський журнал Volkskrarant Magazine...



 За словами арт-директора “Метро клубу” і авторки проекту “Міс Метро” Віолети Літвінової, ідея проведення конкурсу виникла восени 2010 року. Тоді, готуючи перший сезон, ніхто й не передбачав, що змагання красивих і талановитих дівчат набуде такого розголосу та популярності, розвиватиметься у таких масштабах, а заявки від майбутніх конкурсанток надходитимуть сотнями. 

 
Третій рік поспіль щомісяця ми проводимо кастинги. Відбираємо дівчат не за модельними параметрами, а за харизмою і талантами. Обмежень немає, хіба вікове — учасниця повинна мати 18 років. Першочергова мета конкурсу була допомогти відкритись дівчатам, яким є що сказати і показати, дати поштовх проявити себе, - каже Віолета. - Натомість однією з головних відмінностей нашого проеку від решти конкурсів краси є те, що не журі, а глядачі вирішують кому дістанеться титул та корона клубу. Наша переможниця — це вибір нашої публіки. Цього разу присутні матимуть змогу оцінювати і спостерігати як “розквітають” дівчата у традиційних п'яти етапах конкурсу.


 Проявити себе якнайкраще красуням доведеться у “презентації”, “домашньому завданні”, тобто створенні образу, “шоу талантів”, “дефіле у купальнику” та “конкурсі на кмітливість”. Віолетта Літвінова також розповіла, що, окрім впевненості у собі, популярності і можливості побути в амплуа справжньої зірки красуні отримують цінні призи.


 Так, перша переможиця “Міс Метро 2010” Тетяна Орсман свого часу отримала 10 тисяч гривень і путівку до США, у наступному сезоні переможиця за номінаціями “Міс Метро 2011” та “Міс Facebook 2011” Марія Зошій отримала 10 тисяч гривень та iPad. Декотрі з учасниць другого сезону поїхали змагатися у конкурсі “Міс Мармаріс”, де зрештою одна з них здобула перемогу. Цього року ласим шматком, за який боротимуться 12 “королев”, стане біленьке гламурне авто Chery QQ.


 Відтак, у ніч з 13 на 14 січня, на Старий Новий рік “Метро клуб” роздасть нові титули та призи. Цього вечора публіка обиратиме “Міс Метро Талант”, “Міс Метро Шарм”, а також традиційні номінації “Друга віце-міс Метро клуб”, яка отримає міні-iPad, “Перша віце-міс Метро клуб”, яка полетить у Париж, та “Міс Метро 2012”, яка за наявності водійських прав зможе сісти за кермо свого омріяного Chery QQ. Організатори також запевнили, що за відсутності водійських прав “Метро клуб” оплатить водійські курси для переможниці, аби вона могла вповні насолодитися виграшем.


Але на цьому шанси на перемогу не обмежуються. Є ще одна номінація, за яку запекла боротьба вже триває у... соцмережі. Це“Міс Метро Facebook”. Та з дівчат, хто у віртуальному просторі назбирає найбільшу кількість симпатій, отримає iPhone 5. І, за словами виконавчого директора “Метро клубу” Юрія Медвідя, серед конкурсанток вже виокремились яскраві лідери, зокрема “Міс Січень” Оксана Добощук на своєму рахунку має уже 10 тисяч (!) лайків. 


 Секрет простий, - каже Оксана. - Зараз я на зимових канікулах, тож у мене є багато часу, який я проводжу в інтернеті. Треба багато спілкуватися, люди відгукуються на прохання підтримати. Відколи я взяла участь у конкурсі “Міс Метро”, у мене з’явилось море нових друзів, усі хочуть зустрітись, підтримують і радо лайкають...

На останок Віолетта Літвінова побажала учасницям успіху. При цьому додавши, що, на щастя чи то на жаль, — не має голосу у виборі переможниці, але знає точно — кожна з них варта цієї корони.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Disqus for Metro Club Lviv