1.24.2013

Близько тисячі львів’ян та гостей міста привітали близьких зі святами і стали благодійниками

Благочинна акція під назвою «Привітай близьких та друзів – стань благодійником», що проходила у період з 13 грудня 2012 року по 15 січня 2013 року за підтримки та сприяння Мальтійської служби допомоги, добігла кінця.

У цей період на території клубу, а також у касі «Метро клубу» можна було придбати усього лишень за 5 гривень святкову листівку, а кошти, зібрані з продажу листівок, ми обіцяли передати Мальтійській службі допомоги на реалізацію потреб одного із сиротинців у Львівській області.


Нагадаємо, що «Метро клуб» та Мальтійська служба допомоги мають чималий досвід співпраці у сфері благочинності. Адже з листопада 2010 року на безтерміновій основі відбувається акція «Подаруй ліжко знедоленій дитині», завдяки якій закуплено ліжечка львівським інтернатам і сиротинцям на суму 96894,00 гривень. Деталі акції та звітності про виконання зобов’язань Метро клубом тут: http://www.facebook.com/metroclub.com.ua/app_128953167177144

Хочемо також відзвітувати про досягнення нашої акції «Привітай близьких та друзів – стань благодійником». Впродовж акційного періоду на території «Метро клубу» та у його касі було продано 956 листівок на суму 4780 грн., які ми перерахуємо, як і було обіцяно раніше, Мальтійській службі допомоги для подальшої закупівлі необхідних речей для одного із сиротинців у Львівській області.

Дякуємо усім учасникам акції за підтримку та благі наміри. Будьте з нами – будьте благочинцями!

Ваш Метро клуб

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Disqus for Metro Club Lviv