9.07.2012

Благочинність Метро. Виконання зобов’язань станом на 07.09.2012 р.

Людська доброта – одна із небагатьох речей, що не підлягає дії суворих законів фізики, зокрема законові збереження енергії. Розділивши своє серце із людино, що цього потребує, ти нічого не втрачаєш, а, навпаки, отримуєш у відповідь величезний заряд позитивної енергії, що допомагає справитися із нелегкими завданнями, що інколи ставить перед нами Його величність Життя. Допомога потребуючим вселяє у нас також надію, що, можливо, і нас із вами колись простягнуть руку допомоги у момент найбільшої нашої потреби.

 

Мабуть, людей, що розділяють саме такі погляди на благочинність, чимало. Адже саме вони долучилися до спільного проекту Метро клубу та Мальтійської служби допомоги під назвою «Подаруй ліжко знедоленій дитині». Зміст нашої ініціативи доволі простий – за кожен ваш «Like» на нашій facebook-сторінці «Метро клуб» перераховує 1 гривню «Мальтійській службі допомоги», яка, своєю чергою, закупляє необхідні меблі та доставляє їх до одного із дитбудинків або спецшкіл Львівської області.

Саме завдяки спільноті однодумців Метро клуб святкуватиме 15 вересня переможну кількість прихльників офіційної його сторінки у всесвітньо відомій соцмережі Фейсбук (деталі святкування та участі тут), а інтернати та сиротинці Львівської області регулярно отримують все нові та нові ліжечка для своїх вихованців.


Прагнемо відзвітувати спільноті шанувальників Метро клубу на Фейсбуку, що віддали свій «лайк» і автоматично зарахували 1 гривню на закупівлю меблів для знедолених дітей, про виконання взятих на себе зобов’язань, станом на 07.09.2012 р.:

Зібрано голосів: 100328 
Виконано зобов'язань: 74734 
Закуплено ліжок впродовж акції: 67 
Закуплено тумбочок впродовж акції: 19

ОдиницяВартістьКількістьСума
Ліжко930 грн.2220410 грн.
Тумбочка396 грн.93564 грн.
Ліжко 968 грн.54840 грн.
Ліжко зміцн.конструкції1100 грн.4044000 грн.
Тумбочка208 грн.102080 грн.
Всього

74734 грн.

На даний час плануємо закупівлю наступних 10 ліжечок – сааме стільки потрібно Лаврівському сиротинцеві, аби уже всі менші та старші мешканці цього закладу спати на зручних і корисних для здоров'я ліжках. Тішимося допомогою та вашою підтримкою, щиро вдячні за участь у нашій акції.

 Завжди ваш, Метро клуб


Нижче наведено фотографії, виконані під час нещодавньої поїздки преставників Мальтійської служби допомоги з метою доставки та монтажу нових десяти ліжок для мешканців сиротинця. На перших фото ви маєте можливість побачити, на яких ліжках змушені були донедавна спати вихованці цього закладу, опісля - спальні кімнати із оновленим вмеблюванням. І все це завдяки спільноті фейсбук-добродійників, що долучились до нашої акції :)










No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Disqus for Metro Club Lviv