8.28.2012

«Метро клуб»: територія дружби народів світу

Третій рік поспіль львівський «Метро клуб» приймає «Вечір дружби» в рамках Міжнародного фольклорного фестивалю «Етновир». Відтак стає місцем інтеграції та відпочинку творчих колективів з усього світу не лише на один вечір, а впродовж усього фестивалю. Цьогоріч «Етновир», який традиційно на кілька днів захоплює місто у танок народів світу, відзначає свій ювілей – 5 років, тож причин для гучного свята було вдосталь.


«Багато учасників колективів приїхали з сім’ями, друзями. Хоч вони у Львові всього декілька годин – вони вже люблять це місто. Історія з колективами щороку одна й та ж: коли ми їх запрошуємо, вони мало розуміють, куди їдуть. Але як тільки виходять з автобуса – одразу стають промоутерами нашого міста. Так і цього разу, всі колективи вражені красою Львова», - зазначив Андрій Сидор, Президент ГО «Етновир».



І таки правда. Керівник турецького гурту Nazilli Belediyesi розповів, що спершу через втому їм усе не подобалося, але провівши тут кілька годин – категорично змінили думку. «Вранці нам лише трохи подобались львівські дівчата, але тепер я розумію – вони просто ангели!» – поділився враженнями керівник гурту і подався до своїх, що влаштували справжній фестиваль а-ля «Танцюють всі!» на подвір’ї «Метро клубу». Як виявилось, все що треба для доброго танцю – два прості інструменти – бубен і флейта - і добра компанія. За годину свої інструменти розчохлили й білоруси. В хід пішли скрипки, акордеони, тамбурини, сопілки…


Іспанці цього вечора мали ще один привід для веселої забави – їхній керівник Томас святкував уродини. Тож після гучних колективних привітань іменинника і вони піддалися загальній ейфорії і приєднались до танцю.



 «Ми часто беремо участь у схожих фестивалях по всьому світу і усюди відбуваються інтеграційні заходи, але вперше вечірка розгорнулась у такому сучасному, а головне просторому клубі» - відзначила керівник польського ансамблю пісні і танцю «Jantar».



 Кількома годинами пізніше усе це яскраве розтанцьоване, зінтегроване дійство перемістилось на головну сцену клуб і тривало доки треті півні не заспівали… Тож якщо хтось колись переконуватиме вас, що танцюристи, аби зберігати форму дотримуються дієти, не їдять після 6-ї і лягають спати до півночі. Не вірте! Їдять, аж за вухами лящить – і шашлик, і овочі, словом, чим стіл багатий. Секретом досконалої форми є танці до ранку. Тож для усіх охочих зберегти фігуру і добре потанцювати нагадуємо: двері «Метро клубу» завжди відчинені!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Disqus for Metro Club Lviv