3.31.2012

«Green Grey» поставить у Львові перші акорди фестивального літа


У суботу, 31 березня, у Львові зазвучить літо. Зовсім не по погоді і далеко не календарне, але точно музичне і драйвове. Саме цього вечора на сцені «Метро клубу» легендарний гурт «Green Grey» поставить перший акорд фесту «Summer Sound», який триватиме впродовж усього літа на побережжі Чорного Моря поблизу Одеси. 
Концерт музичних хуліганів «Green Grey», який пройде у рамках промоції «Summer Sound Griboffka International Music Fest’12» - фестивалю, що стартує уже 1 червня у Грибівці і «музикуватиме» нон-стоп до 30 серпня, стане також продовженням святкування повноліття гурту. Адже цієї весни команді виповнюється 18 років. Відтак, замість святкового торта «Green Grey» пригощатиме публіку «Метро клубу» новою dupstep програмою, яка, звісно, не проігнорує і добре знані хіти.  Розважати гостей Дізелю та Муріку допомагатимуть відомий з програми «Шоуманія» на «Новому каналі» - MC MATSU та резиденти «Summer Sound», королі касетних плівок, - «Кассетные мальчики» із своїми діджейськими сетами. Їх хлопці грають з касетних магнітофонів, що, за словами очевидців, просто «рве» публіку. І супроводжуватиме усе це дійство професійне VJ-шоу. А також цього вечора відбудеться змагання серед місцевих гуртів, переможці якого матимуть можливість виступити на головній сцені фестивалю «Summer Sound Griboffka International Music Fest’12».

На цьому усі сюрпризи від «Метро клубу» та «Summer Sound 2012» не закінчуються. Адже під час концерту буде розіграно квитки на цьогорічний фестиваль у Грибівці, який є безкінечним потоком музики у стилях Rock, Dance, Hip-Hop, New Wave, Love, Реггі тощо. Нагадаємо, що торік хедлайнерами фесту були The Prodigy Family, Coolio, Stereo MCs, Timo Maas, Kosheen, James Lavale (U.N.K.L.E.), Green Grey, ТНМК, С.К.А.Й.  Тож цього річ фест, створений з метою відкриття нових імен української сцени, обіцяє бути ще масштабнішим і зірковішим. До слова, «Summer Sound 2012» внесено в реєстр культурних подій та туристичних маршрутів у рамках EURO 2012.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Disqus for Metro Club Lviv