3.15.2012

Green Grey та Summer Sound Fest’12 розшукують нові музичні імена

Легендарний гурт Green Grey та Summer Sound Griboffka International Music Fest’12 оголошують конкурс серед молодих імен української музики. На кону – виступ на одній сцені із «сіро-зеленими», а також виступ на головній сцені цьогорічного Summer Sound Griboffka International Music Fest’12.
 У пошуках креативно-музичних талантів, журі конкурсу, до складу якого увійдуть хлопці з Green Grey та оргкомітет Summer Sound Griboffka International Music Fest’12 відвідає Донецьк, Харків, Запорожжя, Кривий Рігі, Чернівці, Одесу, Київ та Львів.
Втім виступити перед суддями пощастить лише кращим з кращих... Насправді, щоб взяти участь у конкурсі достатньо подати заявку на офіційний сайт фестивалю Summer Sound Griboffka International Music Fest’12 www.summersound.org. І не важливо, у якому стилі чи напрямку працює команда, важливо аби вона творила музику. Далі лише справа смаку і кількості голосів фанів даного гурту. Адже голосування здійснюється шляхом відкритого голосування на офіційному сайті, де й оберуть по три музичні групи у кожному місті. Саме цій трійці і випаде честь представити журі свій творчий доробок зі сцени у своєму місті «на живо». Втім пощастить лише одній команді, яка і виступатиме разом із Green Grey на вечірці SUMMER SOUND.
 Що ж стосується головної сцени Summer Sound Griboffka International Music Fest’12, то можливість грати на ній отримає кожен гурт-переможець відбору у своєму місті. Тож вакантних місць на головній сцені цього літа всього вісім. Не програй свій білет у велику музику! Виходь з андеграунду, Тебе шукає Summer Sound Griboffka International Music Fest’12!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Disqus for Metro Club Lviv