11.18.2011

У Метро «обмивали» нового патрона львівського летовища


Вечір п’ятниці у «Метро» видався багатим на події. Цієї ночі на усіх танцполах було весело, цікаво і людяно. А все тому, що кожен тут знаходив привід до розваги і розвагу до душі.
Спершу крил, сил і натхнення додав усім Red Bull, що завітали на вечірку з проектом BC One та дворазовими чемпіонами однойменних змагань, найвідомішими брейкерами світу, Лілу та Ронні. Хлопці, чиї  незвично міцні і динамічні «па» підкорили не один континент, показали усім шанувальникам брейк-денсу та улюбленого клубу непересічний танцювальний майстер-клас. А згодом влаштували «пасажирам» «Метро» справжній батл, самі ж розсівшись у суддівських кріслах визначали кому віддати титул переможця цієї танцювальної битви…  

А тим часом свою гучну компанію поповнювали все новоприбулими гостями представники польської спільноти, львівської і туристично-розважальної. Адже і їм не бракувало приводів для забави – цього дня сусідка-Польща святкувала свій День Незалежності.

«Родзинкою» та найбільш оригінальним приводом для свята цієї ночі у «Метро» стало  відзначення офіційного присвоєння назви відремонтованому львівському аеропорту на честь засновника Львова – короля Данила. Відтак, усіх  гостей, що завітали до клубу з 21.00 до півночі, «Метро» на вході пропонував підняти келих за засновника міста Лева та  пригощав безкоштовним фірмовим коктейлем «Вівікіллер».


Таким чином розважально-молодіжний заклад вирішив відзначити правильний курс львівської спільноти у напрямку розвитку туристичної індустрії. Запрошення на «Данило-паті» отримали після проголошення офіційної назви летовища усі ті, хто здійснив свій вибір на користь саме короля Данила в опитуванні у соцмережі Facebook щодо того «На честь кого має бути названий львівський аеропорт». Будучи на даний час брендом номер один у цій найбільш популярній міжнародній соцмереді сучасності, клуб «Метро» вкотре проявив свою активну соціальну позицію.
Нагадаємо також, що впродовж цього року клуб «Метро» активно долучився до підтримки таких соціально-туристичних проектів Львова, як «Етновир», «Форум Видавців», конференція «iCamp», «Дні кримсько-татарської культури» та багато інших.
…Динамічне продовження святкування із «небесною» тематикою у бекграунді отримало уже опівночі із появою на сцені дівчат у костюмах стюардес, які вправно  продемонстрували неабияку професійну майстерність із проведення інструктажу щодо користування найбільш необхідними у літаку речами.
Керівництво клубу переконане: кожне приземлення на нових смугах відремонтованого летовища буде м’яким і безпроблемним, адже у цей вечір за це було виголошено близько тисячі радісних та світлих побажань. Слова ж, як відомо, матеріалізуються, а все хороше - реалізується!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Disqus for Metro Club Lviv