10.14.2011

Доброчинність: виконання зобов'язань станом на 14 жовтня

Клуб Metro вже традиційно прагне уклінно подякувати всім, хто підтримує спільну із Мальтійською службою допомоги благодійну акцію, що стартувала 11 листопада 2010 року.



У кожній родині новий навчальний рік розпочинається із приємних клопотів, приготувань, очікувань чогось нового... У родині наших підопічних (саме так можна окреслити дітей-вихованців, доля яких перетнулася і на довгий час переплелася у стінах спецшколи №104 у Брюховичах) новий навчальний рік також розпочався із зацікавлено-веселих поглядів та перешіптувань, адже усі дитячі спальні кімнати тепер не лише впорядковані та красиві, а й здатні подарувати затишок та спокій дитячому сну.

Завдяки активності спільноти небайдужих у найбільш популярній соцмережі сучасноті - Facebook - знедолені діти мають шанс на покращення якості свого життя, почуваючись, за їх словами "майже як удома".
На початку жовтня транспортний бус Мальтійської служби допомоги привіз до спецшколи ще 5 ліжечок та 10 приліжкових тумбочок. На даний час спальні кімнати спецшколи повністю укомплектовані ліжками та приліжковими тумбочками.

Спільна акція клубу «Метро» та Мальтійської служби допомоги триває на постійній основі. Мета акції - створити додаткову платформу для здійснення благочинності, використовуючи новітні досягнення комунікації, та об'єднати альтруїстичні спрямування спільноти благодійників на Facebook.
Суть акції полягає у можливості для кожного пересічного користувача соціальної мережі Facebook обміняти віртуальний голос (Like / Подобається! / Мне нравится) на реальні гроші (у еквіваленті 1 клік=1гривна), які, у свою чергу, перераховуються Мальтійській службі допомозі для закупівлі ліжечок у дитячі інтернати. 
Оскільки спецшкола №104 у Брюховичах на даний час укомплектована спальними меблями, у наступній нашій розповіді йтиметься про Роздільський сиротинець для дітей із вадами розумового розвитку, допомогти якому ми закликатимемо спільноту на Facebook у найближчому часі.

Підводимо підсумки благодійної акції станом на 14 жовтня 2011 року:
Зібрано голосів: 54494
Виконано зобов'язань: 30944
Закуплено ліжок протягом акції: 27
Закуплено тумбочок протягом акції: 19

ОдиницяВартістьКількістьСума
Ліжко930 грн.2220410 грн.
Тумбочка396 грн.93564 грн.
Ліжко 968 грн.54840 грн.
Тумбочка208 грн.102080 грн.



30944 грн.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Disqus for Metro Club Lviv