7.14.2011

Kiss Story, або Історія Всесвітнього дня поцілунків


Kiss you and you and you and you =**

У цю ніч усі бажаючі можуть розділити свої найкращі емоції та почуття щодо знайомих та близьких на повну, адже шостого липня відзначається Всесвітній день поцілунків (World Kiss Day або International Kissing Day), який вигадали і вперше розпочали практикувати святкові церемонії у Великобританії.
Цілуватися можна скрізь: на вулиці, вдома, у кафе, в машині, у відкритому морі на яхті, на вершині гори… Одним словом, будь-де…

А чи цілувались ви у метро? Мабуть, і це траплялось
:)

Народна прикмета: у львівському клубі «МЕТРО», що вважається українським клубом Номер Один у спільноті Facebook, поцілунок може принести не лише максимум задоволення та користі, позитивного заряду і життєвої наснаги, а й чудові подарунки.

 Ніч безневинних цьомчиків та насичених пристрасних поцілунків розпочалась із запального та гарячого виступу dance-showArtBizz”. Клубну атмосферу заполонили повітряні поцілунки та легкий флірт. Найкраща музика з усього світу сприяла збільшенню кількості “чманів”, які дарували одне одному клабери Львова.

Кожен мав змогу закарбувати свій поцілунок на фото, виконаних штатними фотографами клубу для того, щоб потім показати «як все було» своїм друзям та знаним, яким не вдалося потрапити на поцілункову ніч.

 Флешмоб поцілунків розпочався із вручення кожному символу святкової ночі – наклейки із червоними губами. При врученні чарівні ArtBizz цілували кожного, а сам символ означав, що людина готова до спонтанного поцілунку. Після цього важко було порахувати кількість подарованих один одному поцілунків, адже вони заповнили усі станції МЕТРО =)
Перший конкурс був шалено цілувальним. Дві пари отримали завдання: дівчата повинні були обцілувати з ніг до голови своїх партнерів, а пара, яка зробила це найкраще, отримала  подарунки від клубу «МЕТРО».

 Ніч продовжувалась у гарячому запальному ритмі завдяки сексуальним ArtBizz. Сумувати публіці не доводилось. Губи були розпечені від нестримних поцілунків, і це був далеко не кінець!

Подіями нічного життя ділився з вами ManGo-Lime (Андрій Буренко)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Disqus for Metro Club Lviv