7.08.2011

08-09.07.11 - Hip-Hop Polish weekend @ Metro Club


«Метро» презентує:
Hip-Hop Polish party. Part 2
за підтримки Генерального Консульства Республіки Польща у Львові. Після гучного успіху виступу Rahim, підопічного рекордингової компанії MaxFloRec, поляки вирішили продовжити музичну експансію на Львів та ще й зробити її дводенною!

Програма туру:
8 ЛИПНЯ, П’ЯТНИЦЯ:
Нічну тишу під біло-червоним прапором у ритмі хіп-хопу розриватимуть: Жіночна та іронічна, дотепна забіяка Lilu із подругами, а також міцний у слові, потужний у ритмі, мужній «воїн» хіп-хоп сцени - Majkel. А після кількох годин музичної баталії, соціальних текстів та емоційних танців, релакснути на повну і заколисатися в танцювальний унісон на аfterparty львівських фанів польського репу запросять гості-діджеї: DJ HWR, DJ WBK.

9 ЛИПНЯ, СУБОТА:
Божевільна тусівка, атмосфера шаленства, нічна прохолода і міцні напої, а також море якісного ритму та влучної рими - такою обіцяє стати друга частина польського музично-завойовницького плану від MaxFloRec, які другий день поспіль не сходять зі сцени львівського «Метро». Відтак, завершальний дружній «бій» належить до химерного і серйозного Fokusа та дотепного, трохи ковбойського репера Skorupа. А далі продовжити вечірку на аfterparty і у танці зустріти світанок, як і попередньої ночі, присутніх запросять польські діджеями: DJ HWR, DJ WBK.



----------------------------------------------------------

Для дівчат вхід безкоштовно: Пн-Чт на Нд до 23:00, Пт та Сб до 22:00!

----------------------------------------------------------

НАЯВНІСТЬ ДОКУМЕНТІВ ЩО ЗАСВІДЧУЮТЬ ВІК ТА ОСОБУ - ОБОВЯЗКОВА!!!!!

----------------------------------------------------------

International METRO Club
info-line +38-067-670-42-43

www.metroclub.com.ua
www.vkontakte.ru/nclub_metro
www.facebook.com/metroclub.com.ua

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Disqus for Metro Club Lviv