6.16.2011

Про нас пишуть: У Львівській спецшколі-інтернаті укомплектували спальню

У Львівській загальноосвітній спецшколі-інтернаті для дітей з вадами розумового розвитку № 104 укомплектували спальну кімнату, загальна вартість придбаних меблів – 24024 грн. Діти отримали 22 ліжка і 9 тумбочок
Меблі придбано в межах спільної акції Пожертвуй свій голос знедоленій дитині! львівського клубу «Метро» та «Мальтійської служби допомоги»

Зміст ініціативи доволі простий – за кожен «Like» на своїй facebook-сторінці «Метро» перераховує 1 гривню «Мальтійській службі допомоги». Акція стартувала у січні, а вже у лютому встановлено перші 3 ліжечка у школі-інтернат с. Лівчиці, Жидачивського району та Львівській спецшколі-інтернаті №104 с.м.т. Брюховичі, повідомили ZAXID.NET організатори акції.

У березні 11 учнів Львівської загальноосвітньої спецшколи-інтернат для дітей з вадами розумового розвитку № 104 отримали нові ліжка, а цього тижня у цьому ж інтернаті за кошти зібрані спільними зусиллями укомплектували ще одну кімнату - замінили ще 11 старих ліжок на нові комфортні ліжечка, а старі маленькі тумби на нові і місткі.

/http://zaxid.net/newsua/2011/6/16/185508/

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Disqus for Metro Club Lviv