5.08.2011

Hip Hop Party полонізувало Metro Club

На одну квітневу ніч Metro Club перетворився на справжнє хіп-хоп гетто, де концентрація позитиву на метр квадратний перевищувала усі можливі норми, а натовп на танц-майданчику до 6 ранку невпинно вигинав тіла в унісон з ритмами, що їх завантажував Dj Bambus. Так, у атмосфері абсолютного ажіотажу відбулася Hip-Hop Polish Party у рекордно популярному у соцмережі Facebook клубі «Метро», яке на одну ніч заговорило польською не лише зі сцени, а й по всіх його куточках…

Винуватцями цього хаосу були музично-видавнича компанія MaxFloRec і клуб Метро, які «змовилися» потішити польських шанувальників клубу «Метро» у Львові якісною музикою. Відтак у рамках фан-туру з нагоди святкування 7-річчя з часу свого заснування MaxFloRec завітала до Львова й привезла із собою гурт Bzzzt Sound System, DJ Bambus та добре знаного у Польщі реп-виконавця під творчим псевдо Rahim. І приїхали хлопці не самі, а з підтримкою – цілим автобусом фанатів, яких збирали по усіх містах, через які пролягав маршрут від рідного польського Забжа до українського Львова.

… Розпочалося дійство опівночі із півторагодинного виступу гурту Bzzzt Sound System. У складі банди – тріо бітбоксерів Minix, Sot i Bartez та двоє харизматичних MC's - Majkel i Esko. Хлопці презентували меломанам альбом "Ryjstrumental", назва якого в українському варіанті звучала б як «Пискострументал». Власне гурт тим і цікавий, що уся їхня музика створюється за допомогою… рота чи то пак голосових струн. І жодні слова не в змозі переказати цієї ідеальної комбінації бітбоксу, що органічно переплітається з репом...

Вже добре розкачану публіку хлопці передали безперечному хедлайнеру вечора реп-виконавцю Rahim, за плечима якого п’ять сольних альбомів та співпраця із культовим гуртом Paktofonika, а також майже три мільйони переглядів кліпу на сингл „Fejm” ( http://bit.ly/ldp9nT ).

Його виступ на українській сцені став прекрасною нагодою для польських поціновувачів творчості репера приїхати до Львова і убити двох зайців одним пострілом – і місто подивитися, і на концерті кумира розважитися. Rahim ж своєю чергою впродовж півтора години не лише презентував речі із альбому 2010 року «Podróże po amplitudzie», а й потішив кількома композиціями із старих запасів та ще й із натовпом радо поспівав в тандемі, адже хоч він і вперше на львівській сцені тут, як виявилося, добре знають його тексти… А це вагомий аргумент, аби вечірка отримала продовження, тож незабаром польський хіп-хоп знову навідається до українського «Метро».

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Disqus for Metro Club Lviv