8.10.2010

08.08.10 - Happy 10's Birthday @ Metro Club


      В суботу, 7 серпня 2010 року, відбулася подія яка змусила відступити літню нудьгу, забути про спеку і навіть не заздрити тим, хто мав необережність в цей час поїхати з міста. Найпрогресивніша публіка м. Львова святкувала 10-ти річчя Міжнародного Молодіжного Розважального Комплексу "Метро"!
      Свято розпочалось о 17:00 на пл.Галицькій. Під час заходу була задіяна майже вся команда клубу "Метро", протягом якого всім охочим роздавали флаєри які давали суттєву знижку на вхід до клубу "Метро". Гостей під відкритим небом у самому центрі міста розважали діджеї, піджеї шоу-балету "Art Bizz" та травесті шоу "Nikita i Lolita"!
      О 18:00 відбувся флешмоб, учасники якого створили величезну живу букву „М“ та одночасно випустили в небо 300 червоних повітряних кульок під святкову пісню "Happy Birthday Metro"! В трьох кульках були заховані пластикові картки. Якщо симпатична червона кулька з пластиковою карткою прилетіла на ваш балкон — то ви щасливий власник VIP-картки, яка протягом року дає право безкоштовного позачергового входу до клубу. Втім, якщо ви не впіймали кульки — не біда. Картку можна і придбати))
      О 21:00 ММРК "Метро" люб'язно відчинив двері для всіх своїх прихильників та друзів, серед яких значну частину складали іноземці, як студенти так і туристи. Хочеться зазначити що студенти з інших країн, таких як Туреччина, Польща, Марокко, Єгипет та ін. є нашими постійними гостями, багато з них залишились у Львові на канікули, саме за для того щоб відсвяткувати наш ювілей! Також спеціально на наше свято завітали наші друзі з Голандії, які щомісяця у вихідні дні відвідують наш клуб. За їх словами вони надають перевагу серед усіх клубів міста та обожнюють відпочинок у клубі "Метро" за його неповторну позитивну атмосферу - за що їм низький уклін та щира подяка!!!! Окрім них були гості з Франції, Іспанії, Німеччини та інших країн...
      Програма вечора вражала своїм наповненням! Всі охочі могли "відриватися" на 15-ти метровій, танцюючій барній стійці під найкращі сети резидентів клубу dj Sasha Boxer, dj Rejoice, dj Spudder, dj Uncle Sam, dj Dominic, dj Tito, dj Vikkit і звичайно ж неповторна, талановита та чарівна dj Violetta! Звичайно, ви не забули, що Метро — єдиний в Західній Україні клуб, де одночасно діє три танцполи з різноманітною музикою — Europop, RnB та Electro.
      Спеціально для події  найкращими кондитерами міста був приготовлений смачнющий святковий торт, якій вражав своїми розмірами, адже кожен гість отримав по своєму шматку! Яскраве та феєричне шоу від барменів заставляти людей застигати від їхніх трюків та майстерності! Незабутні номери від шоу-балету "Art Bizz" надихали  гостей до запальних та драйвових танців! Травесті шоу "Nikita i Lolita", як завжди були прикрасою вечора, їхній славі та їх кількості фанатів можуть позаздрити діви світового масштабу, адже їхні виступи це незабутнє шоу краси та грації!
      Також на вечірці був проведений аукціон, лотом якого був  супер-коктейль зроблений найкращим барменом клубу "Метро", на базі 10-ти кілограмового кавуна, прикрашеного різноманітними та різноколірними прикрасами! Також всі гості стали учасниками ювілейної вікторини, темою якої був саме ММРК "Метро"!
      Авжеж у нас був феєрверк, красивий, різнобарвний, і мабуть найдовший за всю історію феєрверків нашого міста!
      Протягом всіє ночі панувала драйвова та позитивна атмосфера! Радість, щирість, подяка переповнювала нас та наших гостей! Ми залишаємось з вами щоночі і щоночі будемо дарувати вам найдравовіший настрій!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Disqus for Metro Club Lviv